22. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarel läheb vesi kallimaks

Tegevuspiirkonda laiendav AS Kuressaare Veevärk saadab neljale omavalitsusele välja vee- ja kanalisatsiooniteenuse hinna tõstmise ettepaneku.

Ettepanekud saadetakse Pihtla, Mustjala, Kihelkonna ja Lümanda vallale, kes kõik on avaldanud soovi loovutada vee- ja kanalisatsiooniteenuse opereerimine edaspidi AS-le Kuressaare Veevärk, vahendab Oma Saar.

Kuressaare veevärgi juhatuse liige Ain Saaremäel ütles, et ettepaneku kohaselt tõuseb vee- ja kanalisatsiooniteenuse hind ühe kuupmeetri kohta Pihtla valla elanikele 24 kroonilt 30 kroonile, Mustjala vallas 29 kroonilt 32 kroonile, Kihelkonna vallas 24 kroonilt 33 kroonile ja Lümanda vallas 21 kroonilt 30 kroonile.

Esmalt vaatab kohalik omavalitsus hinnaettepanekud üle, uued hinnad peavad olema välja kuulutatud 90 päeva enne kehtima hakkamist. Praeguse plaani kohaselt peaks teenuse hind tõusma 1. juulist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785