22. märts 2010

Rendileping sõlmi kuni kolmeks aastaks

Kinnisvara üürilepingu üheks olulisemaks punktiks on muutunud lepingu ennetähtaegse lõpetamise võimalus ja selle eest ette nähtud sanktsioonid. Maakler soovitab rentijatel praeguses ebakindlas olukorras üle kolme aastaseid lepinguid mitte sõlmida.

Äripindasid rentiva OÜ Prategli Invest juhatuse liige Peter Lind ütleb, et üürilepingu pikkus on pöördvõrdeline ebakindluse suurusega tuleviku, lepingupartneri või üürihindade liikumissuuna suhtes. Kuigi keskmise üürilepingu pikkus võib ka praegu olla viis aastat, omab tegelikult praegu suuremat tähtsust lepingu punkt, mis sätestab poolte jaoks ennetähtaegse lõpetamise võimaluse.

Loe lähemalt tänase Äripäeva kinnisvararubriigist

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688