Rendileping sõlmi kuni kolmeks aastaks

Kinnisvara üürilepingu üheks olulisemaks punktiks on muutunud lepingu ennetähtaegse lõpetamise võimalus ja selle eest ette nähtud sanktsioonid. Maakler soovitab rentijatel praeguses ebakindlas olukorras üle kolme aastaseid lepinguid mitte sõlmida.

Äripindasid rentiva OÜ Prategli Invest juhatuse liige Peter Lind ütleb, et üürilepingu pikkus on pöördvõrdeline ebakindluse suurusega tuleviku, lepingupartneri või üürihindade liikumissuuna suhtes. Kuigi keskmise üürilepingu pikkus võib ka praegu olla viis aastat, omab tegelikult praegu suuremat tähtsust lepingu punkt, mis sätestab poolte jaoks ennetähtaegse lõpetamise võimaluse.

Loe lähemalt tänase Äripäeva kinnisvararubriigist

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed