18. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Welanderi pankrot kuulutati välja

Eile kuulutas Harju Maakohus välja elektritöödega tegelenud AS Welander pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati vandeadvokaadi vanemabi Andrias Palmits. Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Esimest võlausaldajate üldkoosoleku toimub 16. aprillil.

AS Welander, kelle müügitulu 2008. aastal oli 106,2 miljonit krooni ja kasum 1,4 miljonit krooni, asutati 1993. aastal. Maineka firma portfooliosse kuuluvad muuseas elektritööd Tallinna Tehnikaülikooli uues raamatukogus, Muuga Betoonelementide tehases, Järve Keskuse laienduses.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785