Welanderi pankrot kuulutati välja

Eile kuulutas Harju Maakohus välja elektritöödega tegelenud AS Welander pankroti.

Pankrotihalduriks nimetati vandeadvokaadi vanemabi Andrias Palmits. Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Esimest võlausaldajate üldkoosoleku toimub 16. aprillil.

AS Welander, kelle müügitulu 2008. aastal oli 106,2 miljonit krooni ja kasum 1,4 miljonit krooni, asutati 1993. aastal. Maineka firma portfooliosse kuuluvad muuseas elektritööd Tallinna Tehnikaülikooli uues raamatukogus, Muuga Betoonelementide tehases, Järve Keskuse laienduses.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed