17 märts 2010
Jaga lugu:

KredEx kolib südalinna

KredEx alustab 22. märtsist tööd südalinna A+ klassi ärihoones Hobujaama 4, kuhu pakutakse pindu ruutmeetrihinnaga 140 ja 160 krooni.

Baltic Property Trust ja sihtasutus KredEx sõlmisid mullu detsembris viieks aastaks üürilepingu ning KredEx hakkab tööle kolmandal korrusel. Hoones asuvad kahel korrusel Nordea panga teenindussaal, NG Investi kontor ning peatselt ka KredEx.

"Hobujaama 4 hoone sai selle lepinguga ühe väärilise üürniku juurde. Läbirääkimised olid küllaltki pikad ja põhjalikud, kuid saavutasime mõlema osapoole jaoks hea lõpptulemuse,“ rääkis Baltic Property Trusti Eesti juhatuse esimees Indrek Hääl toona.

Üürnike otsingud jätkuvad. City24 kaudu püütakse kontoripinnale A+ ärimajas leida üürnikke ruutmeetrihinnaga 140 ja 160 krooni. Hinnale lisanduvad kommunaalkulud umbes 50kr/ m2. Majaaluse parkalakoha hinda käibemaksuta on 1100 või 1500 krooni.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee