16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koger & Partnerist lahkub Andres Pärloja 

Seoses ehitusturu hetkeolukorra ja lähiperspektiividega, tõmbab AS Koger&Partnerid kokku oma juhtimisstruktuuri.

Senine tegevjuht Andres Pärloja teatas, et tema kohustused Koger Grupi erinevate ettevõtete juhatustes ja nõukogudes lõpevad 31. märtsil ning need võtab üle Grupi suuromanik ja senine nõukogu esimees Andres Koger.

Ehituslepinguid ja –protsessi puudutavate küsimustega jääb tegelema ehitusdirektor Marek Soomlais, finantspoolega finantsdirektor Piret Lemsalu.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785