Pärnits: Ülemiste Cityt me müüa ei soovi

ASi Mainori omanikeringi kuuluva Ülo Pärnitsa sõnul ei vasta kuuldused  Ülemiste City mahamüümisest tõele.

„Ülemiste Cityt me müüa ei soovi, see on kõlakas, me lähme sellega edasi,“ rääkis Pärnits plaanidest. „Me otsime sinna muidugi investoreid ja kompanjone, sest oleme juba piisavalt suureks kasvanud,“ lisas ta.

Möödunud majandusaastale hinnangut andes ütles Pärnits, et aasta oli üldiselt stabiilne. „Meile ei ole see masu eriti suurt mõju avaldanud,“ pajatas Pärnits. Kuna ettevõtte suurema mahu moodustab kinnisvara, siis see toimib omaniku sõnul hästi. „Meil on täitumus 92-93% uutes osades,“ täpsustas mees. Ta lisas, et ka rendihinnad pole langenud, mis on põhiline.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed