15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnits: Ülemiste Cityt me müüa ei soovi

ASi Mainori omanikeringi kuuluva Ülo Pärnitsa sõnul ei vasta kuuldused  Ülemiste City mahamüümisest tõele.

„Ülemiste Cityt me müüa ei soovi, see on kõlakas, me lähme sellega edasi,“ rääkis Pärnits plaanidest. „Me otsime sinna muidugi investoreid ja kompanjone, sest oleme juba piisavalt suureks kasvanud,“ lisas ta.

Möödunud majandusaastale hinnangut andes ütles Pärnits, et aasta oli üldiselt stabiilne. „Meile ei ole see masu eriti suurt mõju avaldanud,“ pajatas Pärnits. Kuna ettevõtte suurema mahu moodustab kinnisvara, siis see toimib omaniku sõnul hästi. „Meil on täitumus 92-93% uutes osades,“ täpsustas mees. Ta lisas, et ka rendihinnad pole langenud, mis on põhiline.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785