15. märts 2010

Pärnits: Ülemiste Cityt me müüa ei soovi

ASi Mainori omanikeringi kuuluva Ülo Pärnitsa sõnul ei vasta kuuldused  Ülemiste City mahamüümisest tõele.

„Ülemiste Cityt me müüa ei soovi, see on kõlakas, me lähme sellega edasi,“ rääkis Pärnits plaanidest. „Me otsime sinna muidugi investoreid ja kompanjone, sest oleme juba piisavalt suureks kasvanud,“ lisas ta.

Möödunud majandusaastale hinnangut andes ütles Pärnits, et aasta oli üldiselt stabiilne. „Meile ei ole see masu eriti suurt mõju avaldanud,“ pajatas Pärnits. Kuna ettevõtte suurema mahu moodustab kinnisvara, siis see toimib omaniku sõnul hästi. „Meil on täitumus 92-93% uutes osades,“ täpsustas mees. Ta lisas, et ka rendihinnad pole langenud, mis on põhiline.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688