12. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn paneb müüki soodsa hinnaga kortereid

Tallinna linnavalitsus otsustas esitada linnavolikogule mitmete korteriomandite müügi eelnõud.

Kesklinnas Raua asumis aadressil F. R. Faehlmanni tn 30, puidust korterelamus asuv korter üldpinnaga 32,9 m² pannakse müüki alghinnaga 310 000 krooni. Eelmise sajandi algul ehitatud ahju- või kaminaküttega elamul on kivist trepikoda, kuue korteriga elamu on varustatud tsentraalse vee- ja kanalisatsioonitrassiga.

Põhja Tallinnas Kopli asumis asuvast Süsta tn 3 majast pannakse enampakkumisele kolm korteriomandit, neist 17 m² suurune korter alghinnaga 35 000 krooni, 33,8 m² suurune korter alghinnaga 95 000 krooni ning 16,2 m² suurune korter alghinnaga 40 000 krooni. Kahekorruseline puidust elamu on ehitatud algselt 1914. aastal endise Vene-Balti laevaehitustehase nooremteenistujatele eluasemeks. Elamu on tunnistatud arhitektuurimälestiseks. Elamus on kaheksateist pliidi- ja ahjuküttega väikekorterit, millest viis korterit kuulub Tallinna linnale.

Kalamajas aadressil Soo tn 6-7, kahekorruselises puithoones paiknev korteriomand pannakse enampakkumisele alghinnaga 220 000 krooni, tegemist on 32,7 m² suuruse korteriga. Kaheksa korteriga elamu on varustatud tsentraalse vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitrassiga.

Samuti Kalamajas aadressil Niine tn 5-1 asuv korteriomand pannakse müüki alghinnaga 210 000 krooni, müügiobjektiks on kahekorruselises seitsme korteriga puidust elamus paiknev korter üldpinnaga 23,5 m².

Pelguranna asumis aadressil Lõime tn 11-8 asuv korteriomand pannakse enampakkumisele alghinnaga 75 000 krooni, müügiobjektiks on korter üldpinnaga 15,4 m². 1949. aastal ehitatud kahekorruselises kivist ühiselamutüüpi korterelamus on kokku 27 ühetoalist väikekorterit.

Kopli tn 88-8 asuv korteriomand pannakse enampakkumisele alghinnaga  65 000 krooni, müügiobjektiks oleva korteri üldpind on 18,1 m². Neljakorruselises, 1957. aastal ehitatud ühiselamutüüpi korterelamus on kokku 71 korteriomandit.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785