12. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rautakesko: me ei osale ehitusmessil

Rautakesko juhatuse esimees Alo Ivask ütles, et nad ehitusmessil ei osale ja seda juba aastaid, sest nende sortiment on liiga suur, et seda välja panna.

„Piltlikult öeldes käib meil ehitusmess iga päev kõigis meie kauplustes,“ märkis ta, ent lisas, et nad on messi ajal teinud spetsiaalseid kampaaniaid - näiteks jaganud oma katalooge ja sooduspakkumiste flaiereid - messi külastama sõitnud inimestele.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785