12. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco  müüs Arco Vara Saare Kinnistud

Arco Vara AS 100-protsendiline tütarettevõte Arco Investeeringute AS võõrandas oma osaluse Arco Vara Saare Kinnistute OÜ-s, mille osakapital oli 200 000 krooni (12 782 eurot).

Tehing lähtub Kontserni strateegilisest eesmärgist väljuda tegevustest, mille üle puudub võimalus teostada täielikku kontrolli ja juhtimist. Tehingu maksumus oli 6 000 000 krooni (383 470 eurot).

Tegemist ei ole tehinguga seotud isikuga ega NASDAQ OMX Tallinna Börsi reglemendi osa "Nõuded Emitentidele" tähenduses. Tehing ei avalda olulist mõju Arco Vara kontserni tegevusele ega ole käsitletav olulise osaluse võõrandamisena. Arco Vara AS nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785