Merko sõlmis ligi 200 mln kroonise lepingu

AS Merko Ehitus ja Constructions Industrelles De La Mediterranee S.A. sõlmisid 197 914 miljoni krooni suuruse Iru Jäätmeenergiaploki ehituslepingu, Merko teostab üldehitus –ja eritööd koos kõigi projekteerimistöödega.

Vajaliku tehnoloogia projekteerib, tarnib ja paigaldab tellija.

AS Merko Ehitus üldehitusdivisjoni direktori Tarmo Pohlaku sõnul kinnitab sõlmitud leping Merko kompetentsi suurte infrastruktuuriprojektide rajamiseks. „Eesti Energia investeeringu näol on tegemist suure ja Eesti oludes innovaatilise projektiga, mille märksõnaks on keskkonnasäästlik energiatootmine. CNIM on rahvusvaheliselt väga kõrgelt hinnatud ettevõte ja Merko esindajana saan kinnitada head meelt, et meie ühine pakkumine osutus selle objekti ettevalmistamisel parimaks,“ sõnas Pohlak. 

Merko Ehitus alustab töödega 2010. aasta suvel ning objekti valmimine on planeeritud 2012. aastasse. Merko poolt projekti koordineeriv üldehitusdivisjoni direktori Tarmo Pohlaku valis Eesti Ehitusettevõtjate Liit 2009. aastal Aasta Ehitajaks.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed