10. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sadevesi vajab voli vabalt voolata

Rekordlume kiire sulamistempo võib tekitada uputusi ning vee tungimisel keldrisse saavad kahjustada ka hoone konstruktsioonid.

Oluline on veele vaba äravool tekitada, et maja ja vara kaitsta.

"Viimase kahe nädala jooksul olen rindereporteri staatuses: helistatakse ja küsitakse, kas Tallinn upub või ei upu? Saan vaid Ülemiste vanakese kombel küsida, kas Tallinn on valmis?" rääkis ASi Tallinna Vesi kommunikatsioonijuht Priit Koff muigamisi.

"Ega siin ennetavalt palju ära teha ei saagi. Kõik sõltub lume sulamise kiirusest. Kui on väga järsk temperatuuri tõus, mis jääb püsima, ning lisanduvad hoovihmad, siis tekib tõesti keeruline olukord. Maapind on ju veel külmunud ja sulalumel ei ole kuhugi imbuda," jätkas ta tõsisemalt.

Lähemalt saab lugeda tänasest Äripäeva ehituse rubriigist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785