9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lemminkäinen: ettevõtteid omandada on soodsam

Lemminkäinen tegevjuht Sven Pertens ütles Merko ülevõtmise mõtteid Lätis ja Leedus kommenteerides, et  kindlasti on ettevõtteid praegu võimalik omandada märksa soodsamate hindadega kui buumi ajal.

Ta märkis, et keerulisemaks ja kulukamaks kui ülevõtmine võib aga osutuda ülevõetud ettevõtete elushoidmine kuni ehitusturu normaliseerumiseni.

„Lemminkäinen Eesti AS-il puudub huvi ja vajadus Läti või Leedu teedeehitusettevõtete ülevõtmiseks, kuna meie põhiomanikul, Lemminkäinen Infra Oy-l, on juba tütarettevõte nii Lätis kui ka Leedus. See ei välista muidugi võimalikke ettevõtete ülevõtmisi Lemminkäinen Infra Oy poolt, aga sellesisuliste plaanide kohta meil siin info puudub,“ märkis ta.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785