5. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebruari küttearved tulevad jaanuari omadest väiksemad

Külmade talveilmade tõttu Kuressaares kaks kuud järjest 35 protsenti kasvanud soojaarved läksid veebruaris tänu soojematele ilmadele ja lühemale kuule väiksemaks, kirjutab Oma Saar.

Kuressaare Soojuse tegevdirektor Paul Leemet ütles Oma Saarele, et soojusenergia müük vähenes ettevõtte võrgupiirkonnas eelmisel kuul jaanuariga võrreldes 19%, samas tõusis soojusenergia hind 1. veebruarist 1,6%. “Arvesse võttes hinnamuutust ja ilmamuutust ning väiksemat päevade arvu veebruaris, võiks soojaarved kokkuvõttes, võrreldes jaanuariga väheneda 15–20 protsenti,” ütles Paul Leemet.

Kui jaanuaris oli ettevõtte poolt mõõdetud keskmine õhutemperatuur Kuressaares –8,4 kraadi, siis veebruaris näitas termomeeter –5,8, mis on Leemeti sõnul samuti märkimisväärselt madal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785