5. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja: Norma tootmishoone ehitajad jäid rahata

Norma tootmishoonele kõik fassaaditööd teinud Emerest Ehitus pole samuti tehtud tööde eest raha saanud.

Ettevõtte juhi Marek Mägismaa sõnul on Celander Ehitus jäänud samal objektil võlgu ka teistele ehitusettevõtetele.

„Ma olen aru saanud, et meie ei ole ainukesed, kes on rahast ilma jäänud,“ kommenteeris Mägismaa. Äsja valminud Norma tootmishoone fassaaditööde eest on Celander Ehitus Emerest Ehitusele võlgu ligi pool miljonit krooni.

Mägismaa kahtleb, et Celander Ehitusel on tekkinud ajutised makseraskused. Samuti arvab ta, et Celander Ehituse saneerimine ei suuda lahendada kõiki võlaprobleeme mõistliku aja jooksul.

Mägismaa loodab, et leitakse mõlemat osapoolt rahuldav lahendus, et tulevikuski saaks koostöö jätkuda.

Celander Ehitus OÜ võitis Norma ASi korraldatud konkursi Laki tn 14 kinnistule uue toomishoone ehitaja leidmiseks. Ehitustööde leping kirjutati alla 12. augustil 2009. Uus detailide termilise töötlemise hoone pidi valmiva tänavu 12. veebruariks.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785