4. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katusekorterite vaimustus kadus

Pindi Kinnisvara vanemmaakler Tiia Sooaluste kirjutab, et see aeg on ühele poole saanud, kui osteti vaimustusega katusekortereid.

Põhjused on alljärgnevad:

1. Kuna tavaliselt on tegemist mitmekorruseliste hoonete välja ehitatud pööningutega, siis on eelkõige lastega peredel tülikas ilma liftita majades nii kõrgel elada2. Kui korteril on ainult katuseaknad, siis ei näe sealt sageli peale taevamidagi- üha rohkem hinnatakse vaadet. Pakkumine on piisavalt suur, nii et valiku korral eelistatakse siiski vertikaalseid aknaid.3.Väljaehitatud katusealused on suvel palavamad kui tavakorruse korterid, sest sageli ei ole isolatsioonimaterjalid lae ja katuse vahel  piisavad, samuti on plekk-katusega korteris vihma puhul müra suurem.4. Viimane talv näitas ilmekalt, et katuseakendele kogunenud lumi võib aknast õhkuva soojuse mõjul tihendite vahelt sisse hakata pressima, samuti on paksu lume korral tuba lihtsalt pime.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785