4. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ja Indrek Porila tõehetk saabub märtsi keskel

Ületuleval nädalal, täpsemalt 16. märtsil, on oodata Harju maakohtu otsust Arco Vara ASi pankroti väljakuulutamise asjus.

Sama hästi võib kohus võib jätta kinnisvaraarendaja pankroti ka välja kuulutamata ja tunnistada maksejõuetuks Indrek Porila enda.

Arco Vara pankroti väljakuulutamist taotleb endine koostööpartner Indrek Porila ja seda pankrotiavaldust vaatab läbi kohtunik Karin Sonntak. Porila pankrotti nõuavad Toletum OÜ ja HM Investeeringud OÜ. Seda vaeb Harju maakohtu kohtunik Maie Seppo.

Mõlemas pankrotiasjas toimus täna kohtuistung. Kas algatada Indrek Porila pankrotimenetlus või mitte, otsustab kohus juba 10. märtsil.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785