2. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: arendust finantseeritakse etapikaupa

Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere ütles, et kuna kavas on Kodukoldesse ehitada kokku neli kortermaja, viiakse ehitus läbi ja finantseeritakse etapiti, krediidilimiidiga 40 miljonit krooni.

“See toimub kahe aasta jooksul. Täiendav kapitalivajadus võib kujuneda väikeseks,” märkis ta.

Taevere lisas, et ehitushind ruutmeetri kohta oleneb lõplikus projektis valitavatest materjalidest, mis ei ole veel lõplikult paigas.

Ta möönis, et ehitushinna muutuse prognoos 2010. aastaks on neile teada, ja selle riskiga peavad arendajad alati arvestama. “Täna ei arvesta me selliste muudatustega ehitushinnas, mis võiks projekti kahtluse alla seada,” sõnas Taevere.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785