1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea ja Ober-Haus teevad koostööd märtsis ja aprillis

Täna saab alguse Ober-Hausi Kinnisvara ja Nordea Panga kaks kuud kestev koostöö, mille raames pakuvad ettevõtted oma klientidele erinevaid soodustusi.

Nordea Pank Eesti jaepanganduse juht Olavi Pakkoneni sõnul on sel aastal oodata eluasemelaenu languse pidurdumist. ”Selgemat turu aktiviseerumist on ilmselt oodata kevadel,” lisas ta.

Kõikidele, kes ostavad märtsis või aprillis kinnisvara Ober-Haus Kinnisvarast ja tasuvad selle eest Nordea Pangast võetud laenuga, on hindamisakt tasuta. Lisaks sellele on maaklertasu kõikidelt tehingutelt Ober-Hausi hinnakirjast 50% soodsam.

Teistele Nordea Panga klientidele pakub Ober-Haus Kinnisvara hindamisakti koostamist kuni poole võrra soodsamalt: Pärnus -50%, Tallinnas -30%, Tartus -20%, Jõhvis ning Narvas -10%.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785