1. märts 2010

Kadriorus on hulgaliselt lagunevaid maju

Tallinnas on praegu ligi 150 tühjalt seisvat, lagunevat ja räämas hoonet, millest osa on tuleohtlikud ja osa ähvardab lihtsalt kokku kukkuda, vahendab Pealinn.

«Nii paradoksaalne kui see ka pole, aga kõige õudsem on olukord Kadriorus,» räägib Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialist Oliver Orro. «Kadrioru probleem on just selles, et seal seisavad hooned tühjalt ja on seetõttu otseses hävimisohus. Koplis on ka palju väga kehvas seisukorras maju, kuid paljudes neist elatakse sees ja otsest hävimisohtu ei ole – inimesed lihtsalt elavad vaeselt ning neil pole raha kodu korrastamiseks. Kolmas väga valus piirkond on kesklinnas Tatari tänava kandis.»

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688