1. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadriorus on hulgaliselt lagunevaid maju

Tallinnas on praegu ligi 150 tühjalt seisvat, lagunevat ja räämas hoonet, millest osa on tuleohtlikud ja osa ähvardab lihtsalt kokku kukkuda, vahendab Pealinn.

«Nii paradoksaalne kui see ka pole, aga kõige õudsem on olukord Kadriorus,» räägib Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna peaspetsialist Oliver Orro. «Kadrioru probleem on just selles, et seal seisavad hooned tühjalt ja on seetõttu otseses hävimisohus. Koplis on ka palju väga kehvas seisukorras maju, kuid paljudes neist elatakse sees ja otsest hävimisohtu ei ole – inimesed lihtsalt elavad vaeselt ning neil pole raha kodu korrastamiseks. Kolmas väga valus piirkond on kesklinnas Tatari tänava kandis.»

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785