26. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva linn saab promenaadi

Neljapäeval, 25. veebruaril Vabariigi Valitsuses regionaalminister Siim Kiisleri ettepanekul kinnitatud linnaliste omavalitsusüksuste investeeringute kava muudatus annab Narva linnale õiguse taotleda Euroopa Regionaalarengu Fondist toetust Narva jõe kaldapealse promenaadi ehitamiseks.

"Mul on hea meel, et meie regionaaltoetuste abil saab Narva linna jõeäärne osa, mis on ühtlasi ka Euroopa Liidu idapiiriks, uue ja värske näo, mida ei pea häbenema," ütles regionaalminister Kiisler.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785