26. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2009. aasta sügisel avati uuenenud ja laiendatud keskus

Rocca al Mare kaubanduskeskus avati Haaberstis, mille käigus lisandus ca 33 000 m² kaasaegset kaubanduspinda.

Sama aasta oktoobris valmis kesklinnas ka Solarise (Uus-Sakala) kaubandus- ja meelelahutuskeskus üldpinnaga kokku 43 000 m².

Ambitsioonikad plaanid on ka Mustakivi ja Laagna tee ristmikul asuval kaubandus- ja meelelahutuskompleksil Tähesaju City, mis pürib Tallinna suurimaks kaubanduskeskuseks. 2009. aastal on keskusel planeeritud avada II arendusetapina järgmised 35 000 ruutmeetrit pinda ning 2010-2011 kolmanda etapina 30 000 ruutmeetrit äripinda. Tulenevalt tihedast konkurentsist ning arvestades tänast turusituatsiooni, on varasemalt planeeritud Ülemiste keskuse laiendus ettevõtte juhtide poolt halvale majandusolukorrale viidates edasi lükatud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785