25. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Domus: Korteriturul oluline asukoht

Korter i turul süveneb asukohas t t ingitud diferentseerumine – hea asukohaga objektide vastu nõudlus püsib, teiste objektide vastu nõudlus väheneb, mis mõjutab ka hindasid.

Väljakujunenud ja eelistatud linnaosade (näiteks kesklinn, Tähtvere) väljakujunenud hinnatasemes suuri muutusi ette näha ei ole. Tüüpkorterite  (Annelinn, Veeriku, Variku, Ränilinn) hinnad võivad siiski langeda, sest nende varade sihtgrupp on kasvava töötuse ja palkade vähenemise tõttu suurema sotsiaalse surve all. Samuti on hinnalanguses pigem suuremad korterid, 3- ja 4- toalised.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785