23. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn langetab Rahukohtu 5 hinna 15 miljonile

Tallinnas Toompeal Patkuli vaateplatsi ja Stenbocki maja kõrval asuva kinnistu alghind langeb 15 miljoni kroonini, kuna Tallinnal pole kallimalt kinnistut õnnestunud müüa.

Tallinna linnavalitsus kiitis esmaspäeval toimunud erakorralisel istungil heaks linnavolikogu otsuse eelnõu, mis näeb ette Rahukohtu tänav 5 kinnistu uue enampakkumise korraldamise alghinnaga 15 miljonit krooni.

Varem kuulutati 20 miljoni kroonise alghinnaga enampakkumised välja kolmel korral, kuid pakkumisi ei tulnud.

Tallinn üritas sama kinnistut müüa varem ka 60 miljoni kroonise alghinnaga.

Kinnistu sihtotstarve on 80 protsendi ulatuses elamumaa ja 20 protsendi ulatuses ärimaa, selle pindala on 693 ruutmeetrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785