23. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaal küsitakse suvila eest 5 miljonit

Kalleim Eestis müügis olev suvila asub Lümanda vallas Saaremaal, selgus kinnisvaraportaalist City24.ee.

Karala külas möödunud aastal valminud palkmaja on kahekordne, 5-toaline, kahepoolse merevaatega hoone.

Esimesel korrusel on eeskoda, suur tuba kööginurgaga, magamistuba, wc ja duš.

Teisel korrusel 3 magamistuba, trepihall ja kinnine rõdu, millel saab ilusa ilmaga kõik aknad eemaldada.

Eraldi majas asub suure paekivist ahjuga saare saun, mis on veel järgmisel päevalgi soe. Krundil on puurkaev, lõkkeplats,välikäimla, kuur, kus on ka teine korrus, mida saab vajadusel kasutada suvetoana.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785