Katrin Mühls läks Swedbanki

E.L.L. Kinnisvara senine juhatuse liige ja finantsdirektor Katrin Mühls asus tööle finantsjuhina Swedbanki tütarfirmasse Ektornet Management Estonia, mis haldab kinnisvara.

E.L.L. Kinnisvara finantsjuhina alustab alates märtsist tööd Taavi Ojala.

E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimees Aldo Dapon ütles, et tänab Katrin Mühlsi panuse eest ettevõtte arengusse ning avaldas heameelt, et uued väljakutsed ei tekitanud ettevõttes tühimikku, vaid ettevõttesse õnnestus meelitada väga sobiliku kogemusega Taavi Ojala.

Taavi Ojala töötas E.L.L. Kinnisvaras aastatel 2000 - 2004 finantsistina, hiljem Ober-Haus Kinnisvara tegevjuhina ning Swedbank ettevõtete panganduse kinnisvara osakonnas erinevatel ametikohtadel, s.h. osakonna juhatajana.

"Hea meel on tagasi olla, ka on hea väljakutse pärast aastaid pangas olla jälle nii-öelda teisel pool lauda ehk laenuvõtja esindaja," ütles Ojala. "Käesolev ja järgmine aasta saavad Baltikumis olema jätkuvalt keerulised, seetõttu on oluline säilitada usalduslikke ja konstruktiivseid suhteid nii pankade kui ka üürnikega, et rasked ajad koos üle elada ja jätkata koostööd ka pikemas tulevikus."

Mühls on varem pikka aega töötanud Swedbankiga liitunud Hansapangas, aastatel 1995–2001, töötades seal viimati korporatiivpanganduse direktorina. Aastatel 2001–2005 oli ta Tallinna Kaubamaja müügi- ja finantsdirektor ja seejärel töötas E.L.L. Kinnisvaras.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed