2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome kinnisvaraarendaja tegi müügirekordi

Soome kinnisvaravahendaja Kiinteistömaailma tegi eelmisel aastal müügirekordi, oktoober ja november olid ettevõttele kõigi aegade parimad müügikuud, kirjutas Helsingin Sanomat.

Ettevõtte tegevjuht Tommi Rytkönen ei usu siiski, et kinnisvaramull on kätte jõudnud „2009. aasta lõpus vallandus turul mõnda aega kogunenud nõudlus. Kuigi madalad intressid ja kerkinud üürisummad suunavad soomlasi üürimiselt korteriostule, hoolitseb kasvav töötus selle eest, et mulli ei saa tekkida,“ ennustas Rytkönen

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785