2. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saabunud on üürilevõtja kuldaeg

Üürikorterite pakkumiste põhine keskmine ruutmeetri hind langes Eestis jaanuaris 72 kroonile, selgus kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Aastaga olid üürikorterite pakkumishinnad langenud 30 protsenti. Üürihindade nii madalat taset võis viimati täheldada üheksakümnendatel aastatel.

Tallinna üürikorterite keskmine ruutmeetri pakkumishind alanes jaanuari lõpuks 78 kroonile, Tartus küsitakse ruutmeetri eest veidi rohkem – keskmiselt 79 krooni, Pärnus 56 krooni.

Majade pakkumiste põhine keskmine ruutmeetri üürihihind oli 31. jaanuari seisuga Eestis langenud 58 kroonile ruutmeetrist. Tallinnas oli see näitaja 78 krooni, Tartus 68 krooni, Pärnus kõigest 33 krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785