19. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tunnustati vanu hooneid restaureerinud majaomanikke

Tallinna kultuuriväärtuste amet tunnustas majaomanikke, kes möödunud aastal restaureerisid oma vanu ja väärikaid hooneid.

Kokku premeeriti seitset ja märgiti ära ühtekokku 20 majaomanikku, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Tallinnas Köie tänaval asuvas renoveeritud hoones pole isegi korteriühistut. Ometi suutsid viie korteriga maja omanikud ühisele otsusele jõuda, et renoveerida tuleb. Omanikering sai muinsuskaitse osakonnalt ka toetust, mis moodustas tööde kogumaksumusest siiski väikese osa.

"Tegelikult nad tegid seda palju suuremas ulatuses kui oleks võinud neilt eeldada ja nad on sinna pannud märkimisväärsed summad ja nüüd see maja on üks uhkusi seal tänaval kindlasti," rääkis kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitse osakonna juhtivspetsialist Henry Kuningas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785