18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soojustamata majade küttearve on poole suurem

Soojustamisest tulenev sääst paistab sel talvel eriti hästi silma: soojustamata majades on toasoe isegi poole kallim kui soojustatud majades, kirjutab Lääne Elu.

Vahe tähendab sadu, suuremal korteril isegi rohkem kui tuhandet krooni.

Metsa 38/40 soojaarve tõestab seda, mida ka teoreetikud soojustamise kasulikkusest räägivad: et soojustamisest saadav sääst aitab katta laenukulu. Nii võib elanike maksukoormus isegi väheneda, sest küte tuleb odavam ja pole enam vaja ka remondifondi raha koguda.

Soojustamise kasuks võiks kallutada ka alakoormatud ehitusturg — nii odav kui praegu ei pruugi ehitamine enam niipea olla.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785