18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusõigus määrab hinna

Viljandi linnas ja maakonnas on 2009. a. nõudlus ärija tootmismaa järgi madal - kinnistute hinnad sõltuvad peamiselt ehitusõigusest, juurdepääsust ja suurusest, vahendab Arco Vara turuülevaade.

Hoonestamata äri-ja tootmismaade hinnad jäävad vahemikku 150-1000 kr/m2, seejuures on hoonestamata äri- ja tootmismaade hinnad 2009.a. jooksul ca 10-20% langenud. Hoonestamata äri-ja tootmismaade müügiaeg on viimastel aastatel pikenenud ja ulatub ca 9-18 kuuni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785