18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti projekteerimisfirma sai Kiievis suure tellimuse

Sirkel & Mall OÜ Ukraina tütarettevõte SMA Projekt TOV alustas veebruaris Ukraina pealinnas Kiievis elamukvartali eskiisi projekteerimisega, kuhu kavandatakse 25 000 m2 korteripinda .

Tegemist on SMA Projekti TOV juhatuse liikme Margo Koppeli sõnul isegi Kiievi mastaape arvestades korraliku  arendusega. Piirkonda  on kavandatud 7 – 10 korterelamut kokku ligi 400 korteriga. 

Koppeli sõnul teostatakse projekt koostöös Eesti ja Ukraina projekteerijatega. SMA Projekt TOV kasuks otsustas klient just sooviga saada euroopalikumat arhitektuuri ja seeläbi erineda piirkondlikest arendustest. Lisaks oli SMA Projekt TOV kasuks otsustamisel kaalukaks argumendiks BIM põhine projekteerimine ja ettevõtte võime oma tööd efektiivselt organiseerida.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785