18. veebruar 2010
Jaga lugu:

1Partner: käive kukkus, kasum kasvas

1Partner Kinnisvara teenis 2009. aastal 1,9 miljonit krooni kasumit, mis on ligi kaks korda enam kui 2008. aastal, ent käive - 11 miljonit on aasta varasemaga võrreldes ligi neli miljonit krooni vähem.

1Partner Kinnisvara tegevjuhi Martin Vahteri sõnul kasvas kasum tänu olulistele kärbetele ja sisseostetavate teenuste nagu reklaampinnad või administatiivkulud langusele. “Käive kahanes korrelatsioonis turuga – tehinguid tehti vähem ning tippajaga võrreldes 60% langenud kinnisvarahinnad tähendasid ka väiksemaid vahendustasusid,” ütles Vahter.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee