18. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner: käive kukkus, kasum kasvas

1Partner Kinnisvara teenis 2009. aastal 1,9 miljonit krooni kasumit, mis on ligi kaks korda enam kui 2008. aastal, ent käive - 11 miljonit on aasta varasemaga võrreldes ligi neli miljonit krooni vähem.

1Partner Kinnisvara tegevjuhi Martin Vahteri sõnul kasvas kasum tänu olulistele kärbetele ja sisseostetavate teenuste nagu reklaampinnad või administatiivkulud langusele. “Käive kahanes korrelatsioonis turuga – tehinguid tehti vähem ning tippajaga võrreldes 60% langenud kinnisvarahinnad tähendasid ka väiksemaid vahendustasusid,” ütles Vahter.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785