16. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi mööblimessil osales hulk  Eesti ettevõtteid

Põhjamaade suurimal mööblimessil osales oma stendiga 9 Eesti ettevõtet, Eesti mööbli ja disaini päeval oli väljas 34 mööblitootjat ja 8 disainiettevõtet.

Osa on Rootsi turul juba edukad eksportöörid ning läks kontakte veelgi laiendama. Ettevõtjad jäid tulemustega rahule, lisaks Rootsi partneritele sõlmiti kontakte ka Soome, Taani ja Norra firmadega.

Läinud nädalal toimus Stockholmis mööblimess, mille raames korraldasid EAS, Eesti Mööblitootjate Liit ja Eesti Disainerite Liit Eesti mööbli ja disaini päeva.

Messist osavõtt sai teoks EASi riiklike turundusürituste programmi raames, mis alates 2009. aasta oktoobrist asendab kunagist riiklike ühisstendide programmi. Kui viimast rahastas riigieelarve, siis uut programmi Euroopa Regionaalarengu Fond ja selle eelarve aastani 2015 on 36 miljonit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785