12. veebruar 2010
Jaga lugu:

Ehitaja: materjali varumine oleks mõrv likviidsusele

Hard-Restauraator juhataja Hardi Tooming ütles, et tema firma seisukohalt oleks täna materjale kevadeks varuda mõrv likviidsusele.

„Euro-ootus hetkel hindu ei kergita.Küll aga euro,“ prognoosis Tooming ning avaldas lootust, et täna kahjumiga opereerivad ehitusmaterjalide müüjad ei tõsta peale loodetavat ehitustegevuse uus-algust hindu üle 5%.

Vennad Ehitus Juhatuse esimees Andrus Mutli ütles, et ei tunneta kuidagi, et materjalid oleks odavamad kui möödunud aastal.

„Erandeid on üksikute toodete puhul, kui on käimas sooduskampaaniad. Samas olen kindel, et kampaaniad jätkuvad ka kevadel ja suvel,“ ütles ta ning avaldas arvamust, et seoses külma talvega on majaomanikud kindlasti mõtlema hakanud hoone soojustuse peale. Kui on aga nõudlust soojustusmaterjalidele, võivad need hinnad veidi turu nõudlusel tõusta.

„Samas ei soovita materjale ette varuda, kuna osade materjalide ladustamine nõuab eritingimusi ja kunagi ei ole välistatud ka vargused. Raha peaks siiski liikuma, mitte seisma materjali all kinni,“ märkis ta ning lisas et tema arvates ei kergita Euro-ootus kevadel veel hindu, pigem võib see juhtuda aasta lõpu poole.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee