Uus Maa: ehitusteenusega oleks võinud varem turule tulla

Uus Maa Ehituse juht Lauri Jemeljanov ütles, et eelmine suvi turule toodud ehitusteenus on olnud edukas ning möönis, et oleks võinud sellega varemgi turule tulla.

”Kuna algusaasta eesmärgiks oli firma käima lükkamine, mis ka saavutati, siis  kokkuvõtvalt jäime lõppenud aastaga rahule, ” märkis ta.

Jemeljanov  märkis, et Uus Maa Ehituse käimalükkamine polnud kerge, kuna ehitusturg on tihe ja tugevaid konkurente piisavalt, kuid on  välja võideldud koht konkurentide seas. ”Tagantjärgi võib küll öelda, et oleks võinud ehitusteenusega juba varem turule tulla,” sõnas ta.

Jemeljanov märkis, et hetkel tellitakse kõige enam vannitoaremonte, kuid üha enam suureneb huvi korterite kapitaalremontide vastu. Praegu on Uus Maa Ehitusel pooleli paar-kolm mahukat objekti ja kuus väiksemat tööd.

Ta oli rõõmus, et hetkel on ehitushinnad stabiilsed. ”Kindlasti on hinnatõus tulemas, aga täpset aega on keeruline prognoosida, kuna näha on, et head spetsialistid lahkuvad Eesti tööturult ja need, kes jäävad hakkavad küsima senisest kõrgemat hinda,” osutas ta. Jemeljanovi arvates on ehitushinnad oma põhja juba leidnud ning vähema eest ei tasu juba enam tööd teha. ”Või siis teisest küljest  ei ole enam hind ja kvaliteet vastavuses,” osutas ta.

Lähiajal on firma eesmärk alustada eramajade ehitamist ning pikemas perspektiivis soovitakse laieneda korterelamute ehitamise alale.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed