11. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihulasse ehitatakse Eesti neljas krematoorium

Haapsalu matusebüroo omanik kavatseb juba sel aastal avada Lihulas krematooriumi, mis oleks Eestis neljas, vahendab Lääne Elu.

„Plaan on juba mitu aastat ja eskiisid tehtud,” ütles Viive Pruulsen, kes on pidanud seitse aastat koos abikaasa Aleksander Jõkkiga Haapsalus matusebürood, mis pakub novembrist 2008 matuseteenuseid ka Lihulas.

Krematooriumi esialgne asukoht olnuks Lihula vana kalmistu lähedal, kuid kohalike elanike vastuseisu arvestades leidsid Jõkkid sellele läinud aasta detsembris uue asupaiga.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785