Tartu sisustusmess jääb ära

Märtskuu algusesse planeeritud sisustusmess jääb ära ning korraldajate väitel toimub see  sügisel.

Tartu Näituste tegevjuhi Alo Pettai kinnitusel ei jää ükski 2010. aastasse kavandatud mess pidamata. „ „Sisustus 2010“ toimub lihtsalt hilisemal ajal.Vaatasime kalenderplaani üle ning leidsime, et sisustuse teema sobib paremini hoopis oktoobrikuusse.

 14.- 16. oktoobril saavad huvilised korraga külastada koguni  kolme üritust : ehitus-, tööriista-  ning sisustusmessi. Tihedama kontseptsiooniga loodame tekitada sünergiat kõigi osapoolte vahel. Kindlasti on oktoobris veel rohkelt päikestki ja loodame et ilm aitab omalt poolt korraldusele kaasa,“ kommenteeris Pettai.
Sisustus 2010 märksõnadeks jäävad endiselt personaalsus, isikupärasus, ootamatud disainilahendused ja traditsioonid .

AS Tartu Näitused kutsub firmasid üles sellele vaatamata tegema oma messipinna broneeringud  aegsasti ette . See aitab kaasa turundusstrateegia edukamale  realiseerimisele ning võimaldab  rakendada mitmeid atraktiivseid soodustusi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed