9. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus mööblitööstuse tarkvara juhib tootmist disainist logistikani

BCS Itera tõi Eesti turule tervikliku majandustarkvara lahenduse mööblitööstusele TRIMIT Mööbel.

Taani tarkvaraarendaja TRIMIT A/S loodud ja Microsoft Dynamics NAV platvormil põhinev  lahendus on mõeldud ettevõtetele, kes tegelevad täispuit-, pehme, kontori-, köögi-,   vannitoa või eluruumide mööbli tootmisega.

TRIMIT Mööbel  hõlmab tootjate kogu äriprotsessi alates tootedisainist kuni logistika ja  raamatupidamiseni. „Juhtivad tööstusettevõtted eelistavad ühe enam  integreeritud infosüsteemi, mis seob kogu ettevõtte juhtimise ühtsesse keskkonda,“ kommenteeris lahenduste aktuaalsust maailmas BCS Itera tootmiskonsultant Urmas Pill.  TRIMIT Mööbel lahendust kasutavate ettevõtte arv maailmas suureneb Pilli sõnul keskmiselt iga kümne päeva tagant.

TRIMITil  on infosüsteemiga seotud ka valmistoote konfigureerimine. „Nii piisab näiteks salongi klienditeenindaja ühekordsest andmesisestusest – tellimuse konfigureerimisest – et andmetega saaksid tegutsema hakata kõik protsessiga seotud osapooled ettevõttes,“ kinnitas Pill.  Tootmisüksus saab automaatselt tootmistellimuse ning ostuosakonnale edastatakse teave ostuvajadusest. Krediidikontrollil ja raamatupidamisüksusel on reaalajas info vajalike ettemaksude või võlgnevuste kohta.

TRIMIT Mööbel lahendusse kuuluvad ka ettevõttelt ettevõttele (B2B) ja ettevõttelt tarbijale (B2C) Interneti-põhised äriportaalid. Näiteks saavad müügiesinduste klienditeenindajad kontrollida toodete saadavust laos või võimalikku tarneaega reaalajas. Interneti-poele omase ülesehituse ja graafikaga B2C portaal võimaldab kliendil  sooritada oste ööpäevaringselt.

Lähikuudel on oodata valdkonnapõhist tootmislahendust ka metalli-, masina- ja moetööstusele.

AS BCS Itera teenindab tootmis-, lao-, logistika-, jaekaubandus- ning äriteenindusettevõtteid majandustarkvara lahendustega. BCS Itera on suurim ja pikaajalisem Microsoft Dynamics NAV lahenduste juurutaja Eestis. Ettevõte on tuntud ka kui mitmete erinevate erilahenduste maaletooja Eestis.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785