9. veebruar 2010

Pindi: välisinvestorid huvituvad kesklinna korteritest

Tallinna kesklinnas ja vanalinnas on märgata järjest suurenevat huvi  eriti Skandinaavia riikidest pärit  inimeste poolt, vahendab Pindi Kinnisvara turuülevaade.

Nad  soovivad investeerida eelkõige soodsa hinnaga kas uues korteralamus asuvatesse või siis renoveeritud 1-2 toalistesse korteritesse edasise väljaüürimise eesmärgiga. Ka kohalike huvi on märgatavalt tõusnud investeeringu eesmärgil ostetavate väikeste heas korras korterite vastu. Ostuotsused tehakse siiski visalt.

Äärelinnas tehti jaanuaris väga vähe tehinguid, aktiivsus oli väga madal. Huvi tunti palju uusarenduste vastu, kuid pigem tutvuti ja vaadati erinevaid planeeringuid ja projekte, tehinguid tehti siiski nendega vähe.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688