9. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordeconi vahearuanne lükkub edasi

Nordeconi finantskalendri kohaselt  on 2009. aasta IV kvartali ja 12 kuu auditeerimata vahearuande avalikustamine planeeritud 2010. aasta 6-ndal nädalal, ent see lükkub edasi.

Nordecon International-i eesmärk on avalikustada vahearuande finantsinfo

võimalikult täpsena, et puuduksid olulised erinevused hiljem avalikustatavaauditeeritud majandusaasta aruandega. Eelnevast tingituna on NordeconInternational-il pooleli hinnangute andmine kontserni vara ning kohustusteväärtustele.

Vahearuande avalikustamine on planeeritud 2010. aasta 8-ndale nädalale.

Nimetatud tähtaja edasilükkumine ei too praeguste hinnangute kohaselt kaasamuudatusi muudes finantskalendris märgitud tähtpäevades.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785