8. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Betooniühingu uueks tegevdirektoriks sai Peeter Kokk

Eesti Betooniühingu tegevdirektoriks on alates veebruarist Peeter Kokk. Senine tegevdirektor Tõnis Haube asus tööle OÜ Väo Paas müügijuhina.

„Meil on kahju lahkuda oma usinast abilisest Tõnis Haubest, aga saame aru, et noor mees vajab ka teistsuguseid väljakutseid,“ ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Mati Laurson. „Peeter Koka näol leidsime ühingu tegevdirektoriks väga kogenud ja võimeka organisaatori, kellest loodame suurt abi betooniasja ajamisel,“ lisas Laurson.

Peeter Kokk (s. 1945) on lõpetanud ehitusinsenerina Tallinna Tehnikaülikooli. Ta on töötanud pikaajaliselt projekteerimisettevõtetes PI EKE Projekt (1979-1992), AS Sweco Projekt (2004-2009) ja kümme aastat Eesti Projektbüroode Liidu tegevdirektorina (1994-2004).

Eesti Betooniühing on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 52 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785