29. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vink lahkus Estoni nõukogust

Seoses Eston Ehituse kontsernisisese müügiga Nordecon Ehitusele  kutsus Eston Ehituse aktsionäride üldkoosolek tagasi nõukogu esimees Jaano Vinki ja nõukogu liikme Ingrid Aloe-Kiiseli.

Uuteks nõukogu liikmeteks on Nordecon Ehituse esindajad Priit Jaagant, kes asub nõukogu esimehe kohale ning Marko Raudsik.

Eston Ehitus juhatuse liikme kohalt on tagasi kutsutud Priit Tiru, kelle ajutine nimetamine juhatuse liikmeks oli seotud peamiselt ettevõtte ümberstruktureerimise korraldamisega. Priit Tiru jätkab tööd Nordecon Internationali juhatuse liikmena. Uus juhatuse liige on Peep Sakk, kes on varem töötanud Eston Ehituse ehitusdirektorina.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785