29. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinlane ehitab Martnasse Tallinna eakate hooldekodu

Tallinlane Kalev–Martin Mägi kavatseb Martnasse ehitada Eesti esimese korter–tüüpi hooldekodu eakatele, kirjutab Lääne Elu.

Mägi juhitav Eakate Hooldekodu OÜ on omandanud Kirna külas asuva veneaegse korterelamu, kus loodab hakata teenust pakkuma 70–90 eakale kliendile ja luua 50–60 uut töökohta.

Mägi ostis viis aastat tühjalt seisnud ja lagunenud elamiskõlbmatu kahekorruselise 12 korteriga hoone mullu detsembris Lähtru põllumajandusühistu käest ära, tegeleb praegu projekteerimisega ja loodab ehitusega algust teha tuleva aasta lõpus.

Ehitus kestab paar aastat. „Orienteerivalt 2013 võiks uksed avada,” ütles Mägi.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785