29. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu lähikonnas on palju poolelijäänud ehitisi

Pärnu ümbruses on palju müügis pooleliolevaid elamuid, kus  väikearendajatele ei anta enam laenu, mistõttu on ehitus seiskunud, vahendab Arco Vara turuülevaade.

Linnalähedastes piirkondades on uuselamute valik üsna mitmekesine, müügis on nii odavaid ja väikseid puitkarkassmaju kui ka kvaliteetseid 250–300 m² üldpinnaga kivimaju. Võimalik on soetada elamu nii põllule kui ka männimetsa, olenevalt ostja ostujõust.

Kõige rohkem on pakkumisi Audrus ja Saugas, kus on hea bussiühendus Pärnu linnaga. Pakkumisi on ka Tahkuranna vallas, kuid oluliselt vähem. Enamasti pakutakse müüa ilma siseviimistluseta, välisviimistlusega majakarpe. Valdavalt on tegu põldudel asuvate puitkarkassmajadega.

Selliste elamute hind on kuni 700 000 krooni. Selliseid elamuid on müügis palju ning pakkumine järjest suureneb, hinnad langevad, samas nõudlus selliste elamute vastu on väike.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785