28. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muhu saab asfaltteid juurde

Ettevalmistatavas riigi teehoiukavas ja 2010. aasta eelarves on Muhu saare Soonda–Hellamaa lõigule planeeritud ca 700 meetri pikkuselt tolmuvaba kate.

Maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu ütles Oma Saarele, et samuti oli riigikogu liikme Imre Sooääre ja maanteeameti peadirektori Tamur Tsäkko kohtumisel jutuks, et Muhu vallavalitsus taotleb Koguva karjäärile kaevandamisluba ja kui see õnnestub, saab Muhus asuvate riigiteedega kiiresti midagi kapitaalsemat ette võtta.

Lisaks lubas Tsäkko maanteeameti eelarvest rahastada Liiva–Piiri jalgrattateed, kui vald on nõus seal oma kulul tänavavalgustuse paigaldama. Allan Kasesalu sõnul eeldab kergliiklustee ehitamine koostööd vallaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785