Nõges hakkab kinnisvarasse investeerima

Aktiivne investor Arvo Nõges hindab Eesti kinnisvaraturu investeerimisvõimalusi perspektiivikaks ning on omandanud ettevõtte Gamma Holding OÜ kaudu kaubamärgi Ostamekinnisvara.ee all tegutseva ettevõtte Ostuekspress OÜ osaluse.

„Ostuekspress OÜ tegeleb kinnisvarasse investeerimisega ja investeeringute vahendamisega. Investori kaasamise läbi on Ostuekspress OÜ omandanud täiendava likviidsuse operatiivsete investeerimisotsuste tegemiseks,“ kommenteeris Ostuekspress OÜ juhatuse liige Raivo Juhanson. „Põhimõtteliselt oleme valmis investeerima 24 tunni jooksul.“

Gamma Holding OÜ juhatuse liige Arvo Nõges kommenteerib ostu: „Kinnisvaraturg pakub täna atraktiivseid ostuvõimalusi. Hetkel keskendume investeeringutega eelkõige Tallinna kesklinna elamispindadele ja A-klassi äripindadele, kus näeme parimaid sisenemisvõimalusi ja tulu teenimise potentsiaali. Meie hinnangul oleme sisenemas taasiseseisvumise järgse perioodi uude kasvutsüklisse, kus esimene kestis pea katkematult kuni 2007 aastani. Algava tsükli märksõnadeks võiks olla konvergents ja oma koha leidmine Euroopa kinnisvaraturul. Tahame olla kohal selle protsessi algusest alates.”

Tehingu tulemusena kuulub kolmandik Ostuekspress OÜ juhatuse liikmele Raivo Juhanson’ile ning kaks kolmandikku Gamma Holding OÜle. Tehingu hind on konfidentsiaalne.

Ostuekspress OÜ on 2007. a asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb kinnisvarasse investeerimisega, investeeringute vahendamisega ja kinnisvarainvestorite esindamisega.

Gamma Holding OÜ on alates 1999 aastast tegutsev investeerimisele keskendunud ettevõtte, kelle peamisteks tegevusaladeks on väärtpaberi-, stardikapitali- ja kinnisvarainvesteeringud.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed