Nõva mööblitööstus ärkab varjusurmast

Nõva vallas asuv Variku mööblitööstus käivitab märtsist töö kahes vahetuses ja hakkab tööd andma kokku  70–80 inimesele, kirjutab Lääne Elu.

„Praegu on töölisi üle 50, tahame 20–30 inimest juurde võtta. Märtsi lõpust tahame alustada tööd kahes vahetuses,” ütles Rave Mööbli juht ja üks omanikke Veiko Post, kes asus Varikul tootmist juhtima mullu mais.

Tootmise laiendamine Varikul pole seotud ühekordse suure tellimusega ja Post loodab ettevõtet lähiaastail veelgi kasvatada. „Eelistame suurtele ühekordsetele projektidele väiksemaid pidevaid kliente, et tootmine kinni ei jookseks,” märkis Post.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed