26. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõva mööblitööstus ärkab varjusurmast

Nõva vallas asuv Variku mööblitööstus käivitab märtsist töö kahes vahetuses ja hakkab tööd andma kokku  70–80 inimesele, kirjutab Lääne Elu.

„Praegu on töölisi üle 50, tahame 20–30 inimest juurde võtta. Märtsi lõpust tahame alustada tööd kahes vahetuses,” ütles Rave Mööbli juht ja üks omanikke Veiko Post, kes asus Varikul tootmist juhtima mullu mais.

Tootmise laiendamine Varikul pole seotud ühekordse suure tellimusega ja Post loodab ettevõtet lähiaastail veelgi kasvatada. „Eelistame suurtele ühekordsetele projektidele väiksemaid pidevaid kliente, et tootmine kinni ei jookseks,” märkis Post.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785