26. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte: sigadusi mõeldakse välja

Krimelte juht Jaan Puusaag ütles Äripäeva päevaküsimusele -kuidas hinnata pankrotiavalduste tegemist ettevõtjate omavahelises asjaajamises? – et see on hull aeg ja hullud kombed.

„Eks ta kipub olema, et kui enne oli kõik üle siis nüüd on kõik puudu ja kui kui kõik on puudu, siis hakatakse sigadusi välja mõtlema. Peaks ikka mõtlema, et on ka elu pärast kriisi ja ei ole mõtet lasta karma võlga liiga suureks,“ ütles Puusaag.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785