25. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC: riigihanget saab võita ainult ausal teel

NCC tegevjuht Toomas Aak ütles Äripäeva päevaküsimusele vastates - et mitte provokatsioonile alluda, siis ma peaksin vastama, et kui järgida seadust, siis teisiti see olla ei saagi, riigihanget saabki võita ainult ausal teel.

Ta lisas, et  see teema on palju laiem ja see on nipiga. „Ma ei saa ju öelda teile, et riigihankeid võidetakse ebaausal teel, lepitakse omavahel kokku vms, sest selliseid asju ei tõestata kunagi. Kuidas see välja peaks nägema? Korraldatakse uurimine ja siis?“ sõnas Aak.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785