25. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtja: mõõdistustööde ärkamine toimub kevadel

Geodeesia OÜ juht Erki Anderson ütles, et mõõdistustöid on talvel alati vähem ning ärkamine toimub lume seoses sulamisega.

„Tööde arvu kasvust lähtudes sulas lumi eelmine aasta juunis,“ märkis ta. Anderson ütles, et praegu ei saa anda hinnangut tööde arvu kasvu-languse kohta, aasta lõpp oli tavapärasest vaiksem. Tema sõnul on tegu alaga, milles tööpõldu ette pikalt ei näe, sest kliendil on kohe vaja.

Geodeesia mõõdistab peamiselt alusplaane - ehitused, planeeringud - ja ehitatavaid trasse (vesi-kanal, elekter), aga tegeltakse ka hoonete mahamärkimisega.

Anderson märkis, et nüüd talvel on tavapärasest rohkem detailplaneeringujärgseid kinnistute jagamisprotseduure.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785